SAAVUTETTAVUUSPALVELUT VIITTOMAKIELELLÄ

VIITTOMAKIELTÄ TEATTEREIHIN JA KONSERTTEIHIN

Viittomakielen sisällöt tekevät kulttuurista saavutettavampaa kaikille! Viittomakielinen näyttelijä ja laulaja on käytettävissä konserteissa ja teatteriesityksissä varmistaen, että jokainen yleisön jäsen voi nauttia esityksistä täysin siemauksin. Myös yleisö tulee kokemaan kulttuurielämys, joka on saavutettava kaikille. Tarjoan viittomakielen artistia/artisteja jokaiseen teatteri- ja konserttikokemukseen. Ota rohkeasti yhteyttä ja varmista paikkamme seuraavassa esityksessänne, lavalla!

 Kuva: Anu Rossi

Ota yhteyttä ja luodaan saavutettavuutta yhdessä!


KONSULTOINTI 

Haluatteko parantaa saavutettavuutta yrityksessänne tai teatterissanne? Onko viittomakieli tai kuurous teille uusi asia? Haluaisitteko palkata viittomakielisen näyttelijän tai työntekijän, mutta ette tiedä, mistä sellaisen löytää? Tai suunnitteletteko viittomakieltä projektiinne, mutta ette ole varmoja, miltä lopputulos näyttäisi? Ei hätää!

Silva Belghiti Productions auttaa teitä joko konsulttina tai kouluttajana.

Viittomakielinen näyttelijä Silva ja Silva Belghiti Productions voivat räätälöidä palvelunne juuri asiakkaidenne tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Yhteistyömme avulla voimme tuoda viittomakieliset ja kuurot yleisöt lähemmäksi yrityksiänne tai teatterianne. Tämä voi auttaa asiakkaita ymmärtämään, että saavutettavuus ei ole vain velvollisuus, vaan myös mahdollisuus laajentaa yleisökuntaa ja luoda syvempää yhteyttä erilaisiin katsojiin. Voimme mahdollisesti tarjota esimerkiksi lyhyitä työpajoja tai konsultointipalveluita, jotka auttavat yrityksiä ja teattereita ymmärtämään paremmin viittomakielen ja sen käytön. Olemme valmiita auttamaan teitä koko matkan varrella. Siis luvassa tuhti infopaketti viittomakielestä, kuuroista ja kuurojen ainutlaatuisesta kulttuurista!

Ota rohkeasti yhteyttä!


VALMENNUS

Esiintymis -ja vuorovaikutustaidot


Vuonna 2010 vedin ensimmäistä kertaa ilmaisutaidon kurssia, minkä jälkeen kysyntä kasvoi merkittävästi. Olen pitänyt työpajoja muun muassa Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja tulevalla kesällä Italiassa. Valmennuksessani keskityn esiintymis- ja vuorovaikutustaitoihin sekä kehon kieleen. Valmennus voi kestää yhdestä tunnista kahteentoista tuntiin, joko yhdellä kerralla tai jaettuna eri tapaamiskertoihin. Valmennus voi olla yksityistä tai ryhmämuotoista, riippuen asiakkaan toiveista ja tarpeista.

Voit olla:

- yrittäjä, johtaja tai esimies

- esiintyjä tai työssäsi puhut ja esiinnyt paljon

- Myyntityössä toimiva henkilö, joka haluaa parantaa esiintymistaitojaan asiakaskohtaamisissa

- Henkilö, joka haluavat parantaa kehonkielen ymmärtämistä ja käyttöä viestinnässä


Haluaisitko kehittää esiintymis- ja/tai vuorovaikutustaitojasi tai kehon kieltä? Valmennuksessani saat käyttöösi työkaluja ja lisää itsevarmuutta esiintymis- ja vuorovaikutustaitojesi kehittämiseen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää hintatiedoista!

(Valmennus toteutetaan viittomakielellä, ja puhetulkkaus järjestetään tarvittaessa.)


VIDEOTUOTANNOT

”On tärkeää, että digitaaliset palvelut ovat kaikkien ulottuvilla. Tällöin jo digipalvelujen suunnittelussa tulee huomioida ihmisen erilaisuus. Palveluja voi käyttää, vaikka käyttäjällä olisi kuulo- tai näkövamma, luki- ja oppimisvaikeus, muistihäiriö tai vaikkapa heikko suomen kielen taito." Lainattu saavutettavuusvaatimukset.fi:n sivulta.

Tarvitsetteko nettisivuillenne viittomakielisiä videotiedotteita? Silva Belghiti Productions yhteistyökumppaneineen voi hoitaa kaiken avaimet käteen 
-periaatteella. Tuotamme myös lastenohjelmia viittomakielellä.


  • Nettisivujenne tiedotteet viittomakielellä
  • Muut videotuotannot
    Esimerkki:

LUENTO

"HAAVEET TOTEUTUVAT" - ENSIMMÄINEN KUURO AMMATTINÄYTTELIJÄ SUOMESSA


Puhuja Silva Belghiti on tuore yrittäjä ja viittomakielinen näyttelijä, myös pienen lapsen äiti. Silva valmistui Teatterikorkeakoulusta vuonna 2018 Suomen ensimmäisenä kuurona näyttelijänä. Hän on työskennellyt monissa erilaisissa ja upeissa projekteissa, kuten näytellyt Ofeliaa Halmet-näytelmässä Tukholman kaupunginteatterissa. Silva on myös käynyt kiertueella Färsaarilla The Elements -työryhmän kanssa ja ollut mukana Juha Hurmeen ohjaamassa "Suomi 100 000 iltamat" -näytelmässä. Lisäksi Silva on ollut mukana lukuisissa teatteriproduktioissa, kuten Esitystaiteen seuran yhteistyötuotannossa Kiasman kanssa sekä Ursa Minorin yhteistyötuotannoissa Svenska Teaternin ja Shedhelsingin kanssa. Yksi Silvan merkittävimpiä saavutuksia on Vimma-kulttuuripalkinto vuodelta 2018.

Silva on syntymästä asti ollut kuuro, jonka äidinkieli on suomalainen viittomakieli. Hän kasvoi Pohjois-Pohjanmaalla. Hän rakasti nuorena amerikkalaisia elokuvia ja muisti esimerkiksi monen näyttelijän nimet ulkoa. Tästä alkoikin haave näyttelijän urasta. Silva ei antanut kuurouden estää, vaan hän aikoi toteuttaa unelmansa. Matka oli pitkä, mutta haaveet alkoivat pikkuhiljaa toteutua. Hän matkusti Los Angelesiin yksin ja muutti Suomesta Tukholmaan opiskelemaan näyttelijäntyötä kolmeksi vuodeksi. Palattuaan Suomeen Silva pääsi opiskelemaan Teatterikorkeakouluun, johon on tunnetusti vaikea päästä. Hän on luonteeltaan määrätietoinen ja kunnianhimoinen. Ohjaajan Joel Teixeira Nevesin sanoja lainaten; "Prosessin alkuvaiheessa ajattelin, että miten ennakkoluuloton ja auki Silva on. Loppuvaiheessa palautetta oli vaikea antaa, kun suusta tuli vain "sä olet niin rohkea ja vahva". Olisipa työskentely aina näin helppoa kuin Silvan kanssa."

Silva kertoo luennoillaan, miten kaikki on mahdollista, kun muuttaa omaa tekemistä ja asennettaan. Silva on kohdannut ylitsepääsemättömiä esteitä ja ennakkoluuloja, mutta tästä huolimatta hän on ylittänyt villeimmätkin unelmat. Luennoilla Silva innostaa teitä tarttumaan omista unelmista kiinni.

"Unelman totetuttaminen ei ole mahdotonta, vaan asenne vaikuttaa! Luota itseesi ja tartu unelmastasi kiinni!"

TILAA LUENTO SEMINAARIIN, KOULUUN TAI VAIKKA TYÖNTEKIJÖIDEN VIRKISTYSPÄIVÄÄN!KUVA: Kansallisgalleria / Pirje Mykkänen


OTA YHTEYTTÄ